Sfurek Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Witam! Chciałbym rozpocząć swoją przygodę wspólnie z repliką karabinu snajperskiego. I tu pojawia się mój problem. Mam na uwadze dwie repliki: http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/g96-a-gas-sniper-rilfe.html http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/mb-08-olive.html Mianowicie nie wiem, na który się zdecydować... Czytałem kilka komentarzy odnośnie sprężynowej repliki L96 i dużo osób mówi że to typowy średniak, nie jest to badziew ale też nie górna półka. Natomiast nie znalazłem żadnych konkretniejszych opinii na temat gazowej repliki. Chciałbym abyście podpowiedzieli mi co wybrać i czy słuszne jest powiedzenie że replika gazowa za mniej niż 1000 zł to nic nie warta kupka blaszek i plastiku? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Jeśli już naprawdę chcesz zaczynac od snajpy to szykuj się na jakieś 2k. Po za tym ta gazówka się nie nadaje. Z tańszych polecam L96 wella np mb01. Łatwe w tuningu na porządną replikę. Quote Link to post Share on other sites
Sfurek Posted March 12, 2013 Author Report Share Posted March 12, 2013 Dziękuję za odpowiedź! Oczywiście nie ograniczam się tylko do L96 Well'a. Budżet jakim dysponuję na kupno repliki wynosi 1000 zł. Ale tak z własnego doświadczenia powiedzcie mi czy lepiej zainwestować już troszkę więcej pieniędzy i kupić dobrą gazówkę czy bawić się w kompletne tuningowanie "sprężyny" ? Quote Link to post Share on other sites
musashi Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Dobrej gazówki raczej nie kupisz , lepiej bawić sie w tuning wersji sprężynowej lub zainwestować w konwersje gazową rodzimej produkcji . Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Karabiny wyborowe nie są polecane początkującym graczom. Jeżeli nie jesteś początkujący pomyliłeś działy. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Są polecane, są. Tylko nie za 1000zł. Doskładaj do minim tych 2500zł. Dolicz jeszcze drobne na dwójnóg, celownik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts