Vortex709 Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 chciał bym tą replikę do lasu bardziej, a taiwan ma w ofercie wmontowanie sprężyny o mocy 400 fps jak myślicie ? Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 Może być. Wydaje mi się, że te 400 fps jest w standardzie. Quote Link to post Share on other sites
RalfButton Posted September 12, 2020 Report Share Posted September 12, 2020 Ja właśnie zakupiłem sobie w wesji SD6 Blue Limited Ed , ale w wersji 350fps do CQB. W tej cenie super replika Quote Link to post Share on other sites
Infiriel Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 CM041J, jak i inne z seri 041 oraz 049 (to to samo, ale z ebb) są godne polecenia, ale mają ograniczoną żywotność. Niestety, zależnie od traktowania repliki te (poza CM041k i pdw) zachowują celność przez ok. rok bez względu na zamontowane wewnątrz części. Problem polega na wyrabianiu się połączenia pomiędzy odlewami stanowiącymi body, oraz front repliki. Powoduje to stopniowy spadek celności, gdyż de facto front coraz bardziej opiera się na lufie wewnętrznej, a w przypadku wersji SD6 / z tłumikiem, kulki zaczynają rozbijać się o wnętrze tłumika. Wersje k, oraz PDW nie cierpią na ten problem z uwagi na jednoczęściowe body. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts