Domin007 Posted September 2 Report Share Posted September 2 Szanowni poddani Jego Imperatorskiej Mości Mikołaja II, Jego Cesarskiej Mości Wilhelma II i Jego Cesarskiej i Królewskiej Mości Franciszka Józefa I. Ponieważ dotarło do mnie kilka głosów wskazujących, że pierwotnie wpisana do kalendarza data 7 grudnia może być nieatrakcyjny, postanowiłem dać Wam wybór. Wskażcie proszę który z grudniowych terminów bardziej Wam odpowiada na weekendowe gazowanie nad Rawką. Ankieta będzie zero-jedynkowa, nie można zaznaczyć, że oba mi pasują. Chciałbym mieć jasność, dlatego wybrać można tylko jedną, preferowaną datę. Powiedzmy, że ostateczna decyzja co do wyboru daty zapadnie do 10 IX. Link to post Share on other sites
wish Posted September 2 Report Share Posted September 2 14 jest Manhay w Belgii, ostatnia z imprez 80-tej rocznicy, tym razem bitwa o Ardeny. Link to post Share on other sites
Domin007 Posted September 2 Author Report Share Posted September 2 2 godziny temu, wish napisał: 14 jest Manhay w Belgii, ostatnia z imprez 80-tej rocznicy, tym razem bitwa o Ardeny. No i? Wishu przecież od Was nikt nie jeździ na gry pierwszowojenne. Link to post Share on other sites
Meister Posted September 4 Report Share Posted September 4 @Domin007Dałoby radę przerobić ankietę na wielokrotnego wyboru? Bo komuś mogą odpowiadać oba terminy przecież. Link to post Share on other sites
Domin007 Posted September 5 Author Report Share Posted September 5 11 godzin temu, Meister napisał: @Domin007Dałoby radę przerobić ankietę na wielokrotnego wyboru? Bo komuś mogą odpowiadać oba terminy przecież. Jonek, jak wyżej: Ankieta będzie zero-jedynkowa, nie można zaznaczyć, że oba mi pasują. Chciałbym mieć jasność, dlatego wybrać można tylko jedną, preferowaną datę. Link to post Share on other sites
wish Posted September 5 Report Share Posted September 5 W dniu 2.09.2024 o 13:21, Domin007 napisał: No i? Wishu przecież od Was nikt nie jeździ na gry pierwszowojenne. Nie wiem która to już gra na którą chciałbym się wybrać, ale termin mi nie pasi. A o Manhay napisałem bo może ktoś chciałby się wybrać. Do Belgii blisko, Bastogne przy okazji można zobaczyć. Link to post Share on other sites
Domin007 Posted September 5 Author Report Share Posted September 5 1 godzinę temu, wish napisał: Nie wiem która to już gra na którą chciałbym się wybrać, ale termin mi nie pasi. A o Manhay napisałem bo może ktoś chciałby się wybrać. Do Belgii blisko, Bastogne przy okazji można zobaczyć. 7 XII też Ci nie pasuje? Przecież to tydzień przed tym Manhay, więc możesz przyjechać jeżeli masz ochotę. BTW nie widziałem, że robisz caraka :D Link to post Share on other sites
wish Posted September 6 Report Share Posted September 6 Hej, no kliknąłem 7.12 bo tydz później nie dam rady. A na WW1 jeszcze nie wiem co robię. Ale coś wymyślę. Link to post Share on other sites
Domin007 Posted September 6 Author Report Share Posted September 6 No nie mów że jako Wielkopolanin poszedłbyś z Niemcami... Link to post Share on other sites
Domin007 Posted Wednesday at 10:14 AM Author Report Share Posted Wednesday at 10:14 AM Lud przemówił. "Bolimów 1915" odbędzie się (jak Pan Bóg da) w sobotę 7 XII. Dziękuję wszystkim którzy wypowiedzieli się w ankiecie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts