Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

"Bolimów 1915" - wybór daty imprezy

"Bolimów 1915" - wybór daty imprezy  

14 members have voted

1. 1. Która data imprezy bardziej Ci odpowiada?

• 7 grudnia
      10
    • 14 grudnia
      4

Recommended Posts

Szanowni poddani Jego Imperatorskiej Mości Mikołaja II, Jego Cesarskiej Mości Wilhelma II i Jego Cesarskiej i Królewskiej Mości Franciszka Józefa I.

Ponieważ dotarło do mnie kilka głosów wskazujących, że pierwotnie wpisana do kalendarza data 7 grudnia może być nieatrakcyjny, postanowiłem dać Wam wybór. Wskażcie proszę który z grudniowych terminów bardziej Wam odpowiada na weekendowe gazowanie nad Rawką.

Ankieta będzie zero-jedynkowa, nie można zaznaczyć, że oba mi pasują. Chciałbym mieć jasność, dlatego wybrać można tylko jedną, preferowaną datę.

Powiedzmy, że ostateczna decyzja co do wyboru daty zapadnie do 10 IX.

11 godzin temu, Meister napisał:

@Domin007Dałoby radę przerobić ankietę na wielokrotnego wyboru? Bo komuś mogą odpowiadać oba terminy przecież.

Jonek, jak wyżej:

Ankieta będzie zero-jedynkowa, nie można zaznaczyć, że oba mi pasują. Chciałbym mieć jasność, dlatego wybrać można tylko jedną, preferowaną datę.

W dniu 2.09.2024 o 13:21, Domin007 napisał:

No i? Wishu przecież od Was nikt nie jeździ na gry pierwszowojenne.

Nie wiem która to już gra na którą chciałbym się wybrać, ale termin mi nie pasi. A o Manhay napisałem bo może ktoś chciałby się wybrać. Do Belgii blisko, Bastogne przy okazji można zobaczyć.

1 godzinę temu, wish napisał:

Nie wiem która to już gra na którą chciałbym się wybrać, ale termin mi nie pasi. A o Manhay napisałem bo może ktoś chciałby się wybrać. Do Belgii blisko, Bastogne przy okazji można zobaczyć.

7 XII też Ci nie pasuje? Przecież to tydzień przed tym Manhay, więc możesz przyjechać jeżeli masz ochotę. BTW nie widziałem, że robisz caraka :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...