All Activity
- Today
-
"Powstanie 1944" - Battle Arena Piątek, Wrzesień 2026 [TBC]
Domin007 replied to SikorPL's topic in Imprezy ASH
Rgr. Panowie, bez emocji. W dużym skrócie - ja zalecam przynajmniej dwutygodniowe interwały między grami. Oznacza to, że jest slot na początku września i października. Sierpień też nie jest złym pomysłem, bo w dzisiejszych czasach ludzie jeżdżą cały rok na wakacje, a akurat kalendarz sprawił, że 1 sierpnia w przyszłym roku wypada w sobotę. Idealny zbieg okoliczności. -
Basil replied to SikorPL's topic in Imprezy ASH
Nie poczuwam się do kontaktowania osobiście, ponieważ sam tego nie zrobiłeś. Dyskusja dotyczy BEZPOŚREDNIO gry, jej terminu i organizacji. -
SikorPL replied to SikorPL's topic in Imprezy ASH
Basil, wielka prośba nie rób zamieszania tutaj tylko napisz do mnie PW. @Dominik: usuń proszę naszą dyskusję. -
Find elite call girl surat with Tottaa. Browse verified, sophisticated companions for safe, discreet, and luxurious experiences.
-
tottaa10 joined the community
-
SikorPL started following "Powstanie 1944" - Battle Arena Piątek, Wrzesień 2026 [TBC]
-
Gra inspirowana niektórymi wydarzeniami w czasie Powstania Warszawskiego. Walki będą odbywać się np. o Pastę czy Cmentarze Wolskie. W grze weźmie udział wiele oddziałów Ruchu Oporu oraz jednostek niemieckich. Termin gry: wrzesień 2026 Czas Gry: godz. 10:00 - 17:00 Miejsce gry: Battle Arena 52.08484 19.485888 Zapisy: tylko drogą mailową po potwierdzeniu terminu Liczba graczy: co najmniej 40 osób Koszt gry: do potwierdzenia Strony Gry: Polacy: AK, AL, NSZ, LWP Niemcy: Wehrmacht, SS i jednostki pomocnicze Zasady gry: zgodne ze stan
-
acourtofmistandfurnum joined the community
-
StacieFut joined the community
-
Marcin.21. joined the community
-
Klupla joined the community
-
yutyfdf joined the community
-
"Caen 1944" - Raszówka k. Legnicy, 18 kwietnia 2026 r.
Wade1051 replied to Mati86's topic in Imprezy ASH
Fantastycznie, przede wszystkim tej informacji potrzebowałem. Wiem, że zgodnie z tym, co napisałeś, nie usiedliście jeszcze do zasad i "szczegółów", ale mam kilka pytań i będę wdzięczny za odpowiedzi, bo będą one determinowały udział nie tylko mój, ale i kilku innych osób. Czy zatem te zgłoszenia są już na sztywno honorowane? Bo jeśli tak, chciałbym już zgłosić kilka osób po stronie US. Jakie zasady dla medyków i karabinów maszynowych przewidujecie? Czy BAR będzie strzelał tylko z podparcia? Jak z dopuszczaniem replik STG i ogólnym natężeniem automatów po obu stronach -
ckQeXHQyrRmnmRCxfmpvUn joined the community
-
DURZABRZOSKWINIA joined the community
-
Lauragef joined the community
-
gkhituru joined the community
-
"Caen 1944" - Raszówka k. Legnicy, 18 kwietnia 2026 r.
Mati86 replied to Mati86's topic in Imprezy ASH
Najważniejsza informacja - aktualne, gramy w zapowiedzianym terminie. Nazwa gry może ulec zmianie, zostajemy w Normandii i sugerując się powyższymi wpisami Villiers-Bocage lub Kocioł Falaise (do końca roku ogarnę scenariusz). W tej rozgrywce chcę wykorzystać głównie zabudowę miejską znaną z drugiej fazy naszej poprzedniej gry "Dom Pawłowa". Teren rozgrywki zostanie dopasowany do ilości graczy, wstępnie zakładam po 20 graczy na stronę. Mamy w planach dobudowanie polowych umocnień w kluczowych miejscach rozgrywki. Gramy parter + piętro. Szykujemy repliki panzerfaustó -
Telegram (@THYFONE) Buy MDMA ,Cocaine ,XTC , Weed, Coke in Sale