Michal fox Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Witam jak już w temacie pisałem chciałbym troszke podrasować replike jaką jest cm.048M tak wygląda..... http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmow...8m_cm-1415.html jak narazie to wymieniłem gumke hop up firmy (GUARDER) to odrazu przy zakupie repliki.I kupiłem baterie FIREFOXA 9.6v 1500mAh czekam na dobre propozycje części i odrazu na firme którą polecacie Quote Link to post Share on other sites
kornelm Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 jak guma zmieniona, to precka jeszcze się przyda ;) Quote Link to post Share on other sites
Michal fox Posted July 12, 2010 Author Report Share Posted July 12, 2010 Też mi sie tak zdaje a jakiej firmy najlepiej ?? chodzi mi oto żeby był efekt Quote Link to post Share on other sites
kornelm Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 w lewyw górnym rogu jest coś takiego jak "szukaj" Ale że na prawdę nie mam lepszych zajęć, to Ci powiem, że najlepszy jest (nie licząc bardzo drogiego PDI) prometheus lub km head ceny ok 200zł i pamiętaj, tuningując, nie baw się w półśrodki, albo kupujesz na prawdę dobre rzeczy, albo zostawiasz stock inaczej nie ma zbyt dużego sensu :D Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ewentualnie połowę taniej od km-heada możesz kupić precke systemy. Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Mam i polecam preckę Systemy. W porównaniu ze stockową lufą jest bdb. Skupienie bardzo się poprawiło, szczególnie gdy strzela się na auto. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts