Doom_shadow Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 Ello, na początek powiem ze jestem początkującym który przejzał forum i prawde mówiąc dzięki temu ma juz kompletny mętlik w głowie... Mój problem polega na tym ze mimo iż uzbierałem juz pieniądze (600zł) i od dłuzszego czasu rozglądam się po sklepach to nie mogę znaleść niczego co by mnie zadawalało ( pod względem zasięgu i celności) a nie miało u was po trochu złej i dobrej opinii... Myślałem o Sig Sauer 90 i o Super 9 PRO VERSION 2. SS90 jest ogulno dostępny w sieci... ale S9 Pro V2 jest dostępny dopiero w sklepach zagranicznych... A oto i moje pytanie: Czy mi (jako początkującemu) opłaca się kupić któryś z tych karabinów? czy moze opłacało by się bardziej kupić jakiś inny model.... Jeśli tak to jaki? Link to post Share on other sites
KaT Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 Na twoim miejscu zaoszczedzilbym troche kasy na TM VSR-10. Link to post Share on other sites
The Ghost Posted December 9, 2004 Report Share Posted December 9, 2004 fakt, jeszcze "dwie stowki" i masz VSR-10 Pro-Sniper na MG za 799 otrzymujesz duzo lepszy karabinek od podanych przez Ciebie, do VSR jest tez duzo bajerow zwiekszajacych moc tej broni wiec z uplywem czasu mozesz go poddac "ulepszeniom" z S9 za duzo nie wycisniesz.... Link to post Share on other sites
mlody_one Posted December 10, 2004 Report Share Posted December 10, 2004 mialem VSR-10 Pro Sniper ze sprezyna 120% i moge go szczerze polecic... swietna giwerka... Link to post Share on other sites
Doom_shadow Posted December 10, 2004 Author Report Share Posted December 10, 2004 hm...... no dobra..... ale jeśli nie zunpraguje tego guna to jaki będzie miał zasięg skuteczny? a gdymym miał zrobić jakiś unpreg to co dokładnie? Link to post Share on other sites
Doom_shadow Posted December 12, 2004 Author Report Share Posted December 12, 2004 gdzie mogę dostać w miare tanio precyzyjną lufe i mocniejszą spręzynę do VSR-10? Link to post Share on other sites
Dragun Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...38ad073f5a3b9ce http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...38ad073f5a3b9ce - mocniejszej radzę nie wstawiać do stockowych bebechów. Pozdro! Link to post Share on other sites
Doom_shadow Posted December 12, 2004 Author Report Share Posted December 12, 2004 eh... thx za te informacje... ale łaczny koszt w najlepszym przepadku to 1049zł + koszt przesyłki... to przekracza moje mozliwości... no jak narazie mam tylko 600zł czy nieda się za powiedzmy 800zł kupić coś co strzela na duzy dystans z dobrą precyzją? Link to post Share on other sites
The Ghost Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 Doom_shadow napisał: eh... thx za te informacje... ale łaczny koszt w najlepszym przepadku to 1049zł + koszt przesyłki... to przekracza moje mozliwości... no jak narazie mam tylko 600zł czy nieda się za powiedzmy 800zł kupić coś co strzela na duzy dystans z dobrą precyzją? nie musisz kupowac od razu snajpy "full wypas" tym bardziej, ze ograniczaja Cie fundusze. Za 800zl kupujesz nowke VSR na MG musisz jeszcze doliczyc okolo 100zl na optyke i pierscienie, jak wczesniej pisales jestes poczatkujacym snajperem wiec na poczatek powinno Ci wystarczyc zeby potrenowac podchodzenie, wypracowanie pozycji, techniki itp. z czasem dokupisz sobie lufe prec, a pozniej jakis upgrade. Link to post Share on other sites
Doom_shadow Posted December 12, 2004 Author Report Share Posted December 12, 2004 pomysł wydaje się byc logicznym i mozna powiedziec ze jest puki co najlepszym wyjsciem w moim przypadku :) mimo wszystko interesuje mnie jeden mały szczeguł... a mianowicie zasieg nie zunpragowanego VSR-10 Pro-Sniper Link to post Share on other sites
The Ghost Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 eeeee tam DariuszM, czepiasz sie, po prostu wbily mu sie dwa klawisze naraz ;) kazdemu z nas sie to zdarza... Wiec standardowo bedzie miala zasieg zblizony do elektyka, po wsadzeniu lufy prec. najprawdopodobnie bedziesz mial ta przewage, ze na granicy zasiegu sciagniesz goscia 1 strzalem 8) . Nigdy nie strzelalem z VSRki, wiec moze wlasciciele owych modeli bardziej przybliza Ci ten temat Link to post Share on other sites
Recommended Posts