PrezesOi Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 (edited) Alien Swarm Darmowa, bardzo dobrze wykonana, osadzona w klimatach zbliżonych do serii Aliens, gra wieloosobowa (w trybie coop). POLECAM. Nie da się ukończyć najprostszego poziomu na najniższym poziomie trudności bez realnej współpracy między graczami. Wysoce wskazana komunikacja głosowa. Na poziomie Insane najlepiej zgrać się ze sprawdzonymi znajomymi, i przygotować na serię porażek :) * Tactical, 4 player co-op action game with a top-down perspective * Complete game code and mod tools * Unlock persistent items by gaining levels * Over 40 weapons and equipment with countless loadout configurations * 4 unique classes and 8 unique characters * Matchmaking, Steam Cloud, Steam Stats * 64 achievements * Tile-based map generation tool * Powered by Source and Steam http://store.steampowered.com/app/630/ Gameplay: Wymagania : Steam Minimum: o OS: WindowsŽ 7 / Vista / Vista64 / XP o Processor: Pentium 4 3.0GHz o Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista o Graphics: DirectX 9 compatible video card with 128 MB, Shader model 2.0. ATI X800, NVidia 6600 or better o Hard Drive: At least 2.5 GB of free space o Sound: DirectX 9.0c compatible sound card Edited July 24, 2010 by PrezesOi Quote Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 U mnie nie pracuje gra stabilnie :/ Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Zerknij na oficjalne forum gry, jest tam mnóstwo podpowiedzi co może być nie tak. U mnie na lapku też nie chciała śmigać, ale na szczęście się udało problem rozwiązać :). Gierka jest świetna, zwłaszcza jeśli gra się nie poprzez matchmaking ale ze znajomymi. No i na insane jest faktycznie trudne ;). Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Gierke zassalem wczoraj po obejzeniu jej u kumpla ;) zapowiada sie miodnie. Jakby co to chetnie z kims pogram ;) Quote Link to post Share on other sites
Ad4m Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Mnie znudziła po 4-5 dniach ( 1-2 h dziennie ). Powiem fajna ale co zrobili że jest tzw. prestige to nie wiem co im uderzyło do głowy... ja tam wole hajtować do 50 lvl ( a nie ma w Alien tylko do 27 ;] jak widziałem a mam 19 ) i skillować ;] ;]. Polecam gierkę tym którzy mają słaby komp na takie gry jak L4D, COD MW 2 , czy inne gierki ;] które mają oczywiście co-opa. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Jedyne co mnie trochę męczy to fakt, że szybko lecą levele i prędki endgame a potem nie ma żadnego bodźca do grania. Mam nadzieję, że szybko dojdzie jakiś nowy content oraz zostanie podbity max level doświadczenia. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Ściągnąłem, zagrałem, przeszedłem kampanie, znudziło mnie. Quote Link to post Share on other sites
Trapez Posted August 9, 2010 Report Share Posted August 9, 2010 Gra bardzo przyjemna, zaczynam wciągać kumpli z roboty. Jak komuś brakuje singla w tych klimatach to polecam Alien Breed: Impact, na który była ostatnio promocja (coś za niewiele ponad 20zł na steamie wychodziło). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts