Patriq Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 Jak w temacie:karabin nie podaje jak trzeba na auto, jakby wystrzeliwał co 3 kulę. Był 3 razy na serwisie, nic nie poradzili. Magazynki różne sprawdzałem, to nie jest przyczyna. Kulki także się nie tną w komorze hopup, lufie ani nigdzie indziej. GB w 100% sprawny, jedynie na serwisie niedawno wymienione zostały zębatki oraz tłok. Nie mam pojęcia, co jest nie tak,proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 (edited) Może dysza trochę za bardzo wchodzi w komorę od czasu do czasu blokując kulki. wyjmij magazynek, wypatrz dyszę, strzel na semi, sprawdź czy po każdym strzale dysza jest całkowicie schowana. Miałem kiedyś ten problem, rozwiązaniem jest przypiłowanie dyszy(ale to wpłynie na pewno na osiągi), przypiłowanie komory (też wpłynie na osiągi), lub wymiana dyszy na nieco krótszą. Możliwe, że wystarczy tylko ją poprawić. Edited July 25, 2010 by Koszyk Quote Link to post Share on other sites
Kneipenterroristen Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 [...] jedynie na serwisie niedawno wymienione zostały zębatki [...] Jakie te zębatki Ci wstawili? Może dysza trochę za bardzo wchodzi w komorę od czasu do czasu blokując kulki [...] Albo za szybko chodzi... Quote Link to post Share on other sites
seger Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Przyczyną może być zużyty popychacz dyszy, ciasne spodkładkowanie zębatki tłokowej ( blokuje popychacz). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts