Szynszyll Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Witam Pękł mi szkielet GB w moim scarze od Dboys. Jest to Gb v2. Wzamian chciałem wstawic szkielet CA v2 ale jest on chyba za szeroki ? i selektory nie działaja. Czy wie ktoś jak to można złożyć aby działo albo ew. jaki szkielet bedzię pasował oprócz tego boyowskiego ? Dziekuję Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Koszyk Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Nie znam dokładnie tematu, ponieważ nie miałem takiego problemu, ale zwykle jeśli coś nie pasuje to pilnik w dłoń :):) A na serio: rozumiem, że przez to, że szkielet się nie mieści płytka selektora jest unieruchomiona? Quote Link to post Share on other sites
habib Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 (edited) Da się zrobić na szkielecie CA, sam tak zrobiłem, chociaż tak dawno że nie pamiętam co trzeba było sztukować :) ale fakt z selektorem były problemy. Edited July 26, 2010 by habib Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts