TheOne Posted August 2, 2010 Report Share Posted August 2, 2010 Witam! Właśnie wymieniłem tłok w swojej emce niby gb ładnie jest złożony gdy śrubki są na swoim miejscu kolba i silnik także popychacz się ładnie cofa pod naciskiem palca. Problem pojawia sie po ok 3 strzała popychacz zostaje w pozycji cofniętej... gdy ponownie rozbieram gb wszystko jest zacięte boje się strzelać żeby czegoś nie zjechać ;] Proszę o pomoc jeżeli ktoś chciałby zaoferować pomoc przez gg było by genialnie. P Kai gg 25021008 Quote Link to post Share on other sites
TheOne Posted August 4, 2010 Author Report Share Posted August 4, 2010 Bardzo dziękuję tym który starali się mi pomóc wykluczyliśmy już problem z uszkodzeniem popychacza za dużą ilość podkładek pod zębatką naciągającą tłok ;] Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 Miałem przypadek raz gdy montowałem popychacz od AGM w gearboxie JG - popychacz stawał dęba bo był za szeroki.... W tym wypadku pomogła interwencja pilnika. U ciebie widać jest inaczej skoro piszesz że popychacz z dyszą chodzi ładnie po skręceniu gera przy wciskaniu ręcznie dyszy. Inna opcja to może wadzić popychacz o tą małą część kostki stykowej, która porusza się na sprężynie - może włóż nieco inaczej sprężynę przy kostce stykowej? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts