Tymbark Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Witam. Z nudów przeglądałem strony internetowe sklepów softowych i znalazłem taki oto ,,gadżet'' - http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-11...BA-ACU-UCP.html . IBA wyglądająca na zdjęciach mniej więcej jak kontrakty. Cena zaskakująca bo tylko 199zł . Czy ktoś to już zakupił , prosił bym o jakiekolwiek opinie na temat tego produktu. Z góry dziękuje:) Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
MaCiEjOoS Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 za tą cene można miec oryginał.... Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Kumpel za niewiele wiecej ( 300 zl ) kupil oryginalna IBA z wkladami, pokrowiec na helm, dcu, flc i cos tam jeszcze. Wszystko w 3c, stan idealny ( nie liczac krwi na kolnierzu iby, ktora jakos sie sprala, wole nie wiedziec co sie stalo poprzedniemu uzytkownikowi ). Jak widac lepiej poszukac. PS jestem za granica = brak polskich znakow i wkurzajaca klawiatura Link to post Share on other sites
Un4rm3D Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 W UCP ostatnio na allegro widziałem za ok 300zł kontrakt z najajnikiem, kołnierzem i ochraniaczem na gardło. Wszystko poza kamizelką z wkładami. Tylko że aukcje chyba było trudno znaleźć. Pozdrawiam ;) Link to post Share on other sites
konri8 Posted August 13, 2010 Report Share Posted August 13, 2010 Warto poobserwować allegro i komis, dołożysz troszkę kasy i masz porządną, oryginalną wersję ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts