Qnia Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Witam! Mam pytanie ile może kosztować mundur prosto z wojska? Mój tata ma dojścia i chce kupić, lecz nie kupii mi jeśli bedzie strasznie drogie... i chce się dowiedzieć czy mam zacząć skakać z radości czy płakać..? :twisted: Dziekuje za wszytkie odpowiedzi 8) Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 hmmmm kosztować powinien około 200PLNów (choć wyniesiony z jednostki można dostać za 70). A chyba szybciej będzie nabyc mundur w najbliższym demobilu (podobna cena). Możesz skakać z radosci. Link to post Share on other sites
Termos Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Jeśli twój tato ma naprawde bliskie dojścia to może załatwić mundur za przysłowiową flaszkę :) (na przykład jeśli ludzie z mundurówki to koledzy lub dawni podwładni :P ) Ja miałem takie szczęście. Link to post Share on other sites
Zeis Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Czy ta QniA to jest ta QniA?? Jesli tak to Gratuluje pierwszego posta. Link to post Share on other sites
Kapral Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Rozeznaj sie w cenach szukajac w sklepach militarnych. Grabarz tez udzielil wyczrpujacej odpwoiedzi. Temat uwazam za zamkniety. Link to post Share on other sites
Recommended Posts