Drapak Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Witam poszukuję informacji na temat magazynków do m24 CA. A dokładniej o jakiś ich metalo podobnych odpowiednikach. Jako że oryginalne plastikowe ulegają rozkładowi na cześci pierwsze. Może orientuje się ktoś czy magazynki od innych modeli podobnych konstrukcją pasują do m24? Albo czy nie ma gdzieś firmy zajmującej się produkcja takiego asortymentu... Pozdro. Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted August 26, 2010 Report Share Posted August 26, 2010 http://lmgtfy.com/?q=magazynek+do+m24 Raczej nie. Quote Link to post Share on other sites
Drapak Posted August 26, 2010 Author Report Share Posted August 26, 2010 Z google korzystać potrafię ale dzięki za pomoc :] Nie mniej jednak ciężko się dowiedzieć czy jakieś inne magi /po modyfikacji/ pasują do m24. Bo w sumie jeżeli ktoś tego nie próbował to nie wie... Więc chyba sam muszę pogrzebać :/ Quote Link to post Share on other sites
PiterTKD Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Kolega kiedyś prosił, żebym mu dał sprężynę od mojego popsutego maga od VSR. Próbował przerobić magi do M24 na low-capy. Mission filed! Quote Link to post Share on other sites
ludi2010 Posted July 18, 2013 Report Share Posted July 18, 2013 A jak z magami od SNOW WOLFA? Quote Link to post Share on other sites
mandao Posted February 23, 2015 Report Share Posted February 23, 2015 czy ktos próbował z magami od SNOW WOLFA - odkopanie tematu Quote Link to post Share on other sites
=Sornat= Posted September 24, 2015 Report Share Posted September 24, 2015 Ponowne odkopanie tematu, ma ktoś doświadczenie z różnymi magazynkami pasującymi do tej repliki? Które to są? Jak się sprawują? Słyszałem że niektóre trzeba podpiłować. Tak jak koledzy wyżej zainteresowałem się tymi od Snow Wolfa: http://gunfire.pl/product-pol-1152194925-Magazynek-Low-cap-do-M24-M99.html Dają radę? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts