Doopek3 Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Witam. Mam mały problem; otóż czyściłem lufę wyciorem z kawałkiem papierka na końcu. Tak się złożyło, że papierek razem z końcówką wyciora(taką pętelką) utknął. Czytałem podobny temat gdzie było napisane, żeby przepchać papierek do miejsca gdzie wchodzą kulki z magazynka i spróbować to jakoś wydłubać, ale jakoś u mnie się nie da z powodu właśnie wyciora. Teraz moje pytanie; jak otworzyć replikę, żebym mógł wyjąć lufę razem z komorą hopup, i czy jak to zrobię będzie się dało to jakoś wyjąć? Z góry dzięki. ;-) Quote Link to post Share on other sites
JaWojteq Posted August 25, 2010 Report Share Posted August 25, 2010 Zdejmujesz dekiel, później atrapę zamka (to co odciągasz aby do hopa się dostać- może źle mówię). 4 śrubki w gnieździe magazynka, i później dwie co trzymają komorę. Uważaj na zatrzask maga, aby nie wypadł. A jeżeli masz instrukcję, to pewnie możesz z niej skorzystać. Jak odkręcisz 4. śrubki z zatrzasku to musisz go rozsunąć- rozsuwaj na wyczucie Ps, mogę się trochę mylić. W najgorszym wypadku będziesz musiał wyjąć lufę z komory, aby ją oczyścić. Quote Link to post Share on other sites
Doopek3 Posted August 28, 2010 Author Report Share Posted August 28, 2010 Dzięki za instrukcję, choć trochę późno to piszę. 8-) Udało mi się rozwiązać problem bez otwierania repliki. 8-) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts