MateuszeQ Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Cześć. Jestem szczęśliwym posiadaczem MP7 od Tokyo i zastanawiam się nad zamontowaniem tłumika dźwięku. Problem w tym, że najpierw musiałbym kupić adapter do takiego tłumika, który kosztuje około 70zł a to jest wartość jakiegoś podstawowego tłumika - i cały koszt zwiększa się 2 krotnie. Dlatego pomyślałem o tłumiku dźwięku nakładanym na tłumik płomienia, np QD od G&P. NP coś takiego: I teraz moje pytanie - do jakiej średnicy tłumika płomienia pasuje taki tłumik? W MP7 średnica ta wynosi +/- 13 mm i nie wiem, czy da radę takie coś zamontować. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Pewnie coś typu USGI A2 i jego późniejsze modyfikacje. Innymi słowami, zwykły tłumik płomienia od eMki. Podaj najlepiej link do tłumika. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts