robson12 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Witam mam problem z moją bronią.nie chce strzelać bateria jest w 100% dobra .Wydaje mi sie że to ma jakiś zwiazek z selektorem ognia tylko nie jestem pewien . Gdy ją troche przechyle na bok to strzela .Z czym to może być zwiazane prosze o pomoc .(Ewentualnie jaka może być cena naprawy) Quote Link to post Share on other sites
zolbo Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Sprawdź kable i wszystkie styki ( włącznie z batką na wszelki wypadek ). Jak dalej będzie to samo to otwórz GB chociaż raczej nic takiego nie powinno być z nim związane. Nie sądze zeby to była wina selektora. Bardziej kabli/styków. Edited August 31, 2010 by zolbo Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Bezpiecznik, kable lub poprostu źle podpięty aku. Sprawdź wszystkie te możliwosci. Quote Link to post Share on other sites
Marahin Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Miałem ten sam problem z nowo kupioną gietką. Wyjmij bezpiecznik, popraw go, lepiej wsadź, lub kup nowy, lub usuń bezpiecznik i na stałe zrób zwarcie żeby działało :). Ja wyjąłem, poprawiłem go, mocniej wcisnąłem i do teraz działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts