Miedza Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Czy jest ktoś kto przechodził wymianę lufy w m4 WE GBB?, jeżeli tak to prośba o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Bocian Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Czy jest ktoś kto przechodził wymianę lufy w m4 WE GBB?, jeżeli tak to prośba o pomoc. ja wymieniałem w HK 416 ale to praktycznie to samo... czego potrzebujesz ? Quote Link to post Share on other sites
kwidzu Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Więc tak, czy ktoś krok po kroku mógłby mi napisać jak wymienic lufę na preckę? Wcześniej pytanie, czy lufa od aega będzie pasowała czy znowu trzeba jakieś kombinacje robić? To samo pytanie o gumkę hop siup. Albo inaczej, jak ją wyciągnąć wraz z tym mosiężnym kawałkiem rury xD,? Po prostu nie rozbierałem nigdy gaziaka, i szczerze nie chcę nic spi%^&*!@ć . :) Quote Link to post Share on other sites
krzysiek2222 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 (edited) Zdejmujesz RISy/Przedni chwyt, potem wybijasz piny w muszce, wyciągasz muszkę z rurą gazową, odkręcasz delta ring (masz w zestawie taki klucz do tego), wyjmujesz cylinder z lufą i komorą hop up, dalej tylko wybijasz piny i zdejmujesz kolejne elementy. Pamiętaj tylko, żeby uważać na kulkę, która dociska gumkę HU, bo łatwo ją zgubić. Rozbierałem już kiedyś tak swoją emkę i nie było z niczym problemów, ale uprzedzam, że mogłem coś pokręcić, więc zanim się coś zrobi, to trzeba pomyśleć. Edited October 9, 2010 by krzysiek2222 Quote Link to post Share on other sites
kwidzu89 Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Dzięki śliczne, i o to chodziło :happy: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts