Johann Posted September 2, 2010 Report Share Posted September 2, 2010 (edited) Czy ktoś z Was orientuje się czy da się naprawić w jakiś sposób taką awarię jak na zdjęciu poniżej? Oglądałem prowadnice sprężyn na WGC, lecz nie mają one tam pazura zaczepiającego się o lufę. Czy da się jakoś naprawić ten problem? Edited September 2, 2010 by Johann Quote Link to post Share on other sites
witec5 Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Wszystko się da naprawić!:) Moim zdaniem najlepiej oba elementy rozwiercić i nagwintować. Potem śruba bez łba na klej i masz gnacika jak nowy:) A prościej to rozwiercić i wkleić jakiś łącznik na dobrym kleju. Często w pracy robimy takie prowizorki. A w jaki sposób poszła Ci ta prowadnica? Mam podobną w Compakcie Quote Link to post Share on other sites
Johann Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 No też do tego doszedłem, ale dzięki za odpowiedź. :P Rozwierciłem i jedną i drugą część. Do tego śruba. Prowadnica była już uszkodzona, gdy już brałem pistolet. A tak apropos, nigdzie nie widziałem w sklepach całego zestawu prowadnicy. Ani w Polsce, a nie na WGC. Dziwne. Quote Link to post Share on other sites
witec5 Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Zgadzam Się. Widocznie producent uznał, że ten element się nie psuje:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts