kogut1993 Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Witam mam problem. Mianowicie wczoraj doszedł mojemu bratu karabinek, strzelał, działał w 100%. Rano postanowił ustawić hop-up. Strzelaliśmy i nagle był jeden zgrzyt. Coś jak by pracował silniczek ale nie działała sprężyna. Dzwoniłem do Taiwanguna i ponoć trzeba coś wyregulować. Ale w tym momencie nawet blow-back nie działa. Co może być tego przyczyną? Quote Link to post Share on other sites
Doopek Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Krakman mówił o regulacji silnika. Najlepiej daj jakiemuś koledze, który się na tym zna, niech on spróbuje wyregulować. Jeśli to nic nie da, to padła któraś zębatka i już na gwarancję trzeba oddać. Quote Link to post Share on other sites
kogut1993 Posted September 11, 2010 Author Report Share Posted September 11, 2010 I tak właśnie zrobiłem. Wczoraj odesłałem na gwarancję. Quote Link to post Share on other sites
staniu Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 miałem to samo, moja oddała jeden strzał potem jej się odechciało współpracy. rozebrałem bladź, sprawdzałem miernikiem przejścia i okazało się że odcinek przewodu podłączony pod spust nie przewodzi. Otworzyłem GB i zobaczyłem że styki wymagają interwencji papieru ściernego ;) mam nadzieję, że teraz będzie dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts