miniker17 Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Witam Jestem w posiadaniu auga, firmy nie mogę określić (części są z cymy, ca ,jg, both elephant ).Wymieniałem mu części po kolei i przyszedł czas na wymienię hop upa z nieregulowanego na regulowany.Przyszła komora więc ją zamontowałem. Gumkę wziąłem od ak.Skręciłem go i okazało się że strzela na 5m max.Myślałem że to przez to że nie zamontowałem dystansera (od ak) gdyż nie wiedziałem gdzie go dać.Przyszedł kumpel i gdzieś mi go tam "wmontował" ale nie wiem czy w dobre miejsce.Jak się okazało dalej strzela na te 5m.Proszę o pomoc gdyż aug jest mi potrzebny na sobotę Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Napisz do użytkownika 'lukira', opisz mu problem, powinien ci coś doradzić. Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Moze komory roznia sie dlugoscia. Ciezko powiedziec jak to jest jakis skladak z botha zrobiony. Stawiam na zla dlugosc dyszy w stosunku do nowej komory. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts