Szakall Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Witam. Proszę o wycenę dwóch replik. Mam nadzieję że otrzymam więcej pomocy niż na rodzimym forum: Pierwszą z nich jest(a właściwie była) G3 ze stajni TM. Czemu była? Bo już niewiele z niej zostało. Na początek zmiany zewnętrzne: -Body wymienione na Metalowy odpowiednik od CA -chwyt przedni pochodzi z Cetme Modello A i jest drewniany -tzw. "Cockig Tube" wymieniony na ten od JG z powodu uszkodzenia oryginału. -stopka kolby wymieniona na większą aby pomieścić mocniejszą baterię Teraz pora na zmiany wewnętrzne -Lufa i gumka od Systemy -sprężyna M100 Guarder -wzmocniony poliwęglanowy tłok Guarder -wzmocniona uszczelniona dysza Guarder -wzmocniona łożyskowana prowadnica sprężyny Guarder -wzmocniona poliwęglanowa głowica tłoka Guarder -stalowa, podwójnie uszczelniona głowica cylindra Guarder -stalowy chromowany cylinder Guarder -wzmocnione zębatki o standardowym przełożeniu Guarder -wzmocniony popychacz dyszy Guarder -stalowe łożska 6mm Guarder Replika ma stabilne 340FPS i zasięg około 50/55m. W obecnej konfiguracji spokojnie pociągnie sprężynę M140. Po tuningu replika ma przebieg około 700 kulek. Jestem trzecim(z tego co wiem) właścicielem repliki. Maszynka zewnętrznie ma około 4 lat. Wszystkie części wymienione w gearboxie oraz gumka i lufa są stosunkowo nowe. W skład zestawu wchodzi: -Replika -6 magazynków low cap od CA -2 baterie firefox(8,4 2000mAh) -Pokrowiec -Wszystkie stockowe części wewnętrzne -Zapasowy czarny szkielet GB JG Teraz pora na replikę numer 2 czyli Berettę 92f Bella. Czarny lakier z zamka i korpusu została usunięta a wyżej wymienione części zostały wypolerowane (więc świecą się jak psu jajca). Pozostałe części są czarne. Według mnie bardzo ładnie to wygląda. Replika raczej do lansu. Oczywiście w pełni sprawna. PS. Proszę nie pytajcie mnie o zdjęcia bo nie mam czym ich zrobić. Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 (edited) Heh , sam się tą niunią zainteresuję , masz moją cenę na PW :) Edited September 21, 2010 by przemek10 Quote Link to post Share on other sites
Szakall Posted September 21, 2010 Author Report Share Posted September 21, 2010 Już poszły dwie wiadomości zapewniające o chęci kupna lecz żadna cena nie padła. Panowie i Panie! Ile warte jest toto? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts