Pri096 Posted September 30, 2010 Author Report Share Posted September 30, 2010 tak to jasne że poczytam. tematu nie usuwać/nie zamykać, jak coś oblukam byc moze jeszcze jakieś będę miał pytania. jak ktoś ma jakiś karabinek do zaprezentowania to można dać link ale narazie więcej pytań nie mam :) Quote Link to post Share on other sites
volf13 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 G36K z dobrymi modyfikacjami całkowicie wystarczy. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Że niby co miał ten post wnieść do tematu ?? Ano to, ze kazda replika jest produkowana przez azjatow , a jesli on nie chce uzywac repiki produkowanej przez nich, to automatycznie skazuje sie na niebyt. Ja to widze tak : - albo nie uzywa replik produkowanych przez azjatow i automatycznie skazuje sie na to ,ze o asg moze zapomniec. - albo godzi sie na to (lamiac przy tym swoje postanowienie ) , ze repliki sa tylko i wylacznie produkowane przez azjatow z calej poli dostepnych produktow wybierze ta, ktora bedziem mu najbardziej odpowaidac. O tym co napisalem wspomnial moj przedmowca tj: Logan. k OT. Jezeli chodzi o repliki pow 1k , to moge z czystym sumieniem polecic ICS, TM, @ Akkenoth - CA moze i fajne ,ale bebechy ma strasznej dziadowskiej jakosci. To samo z okablowaniem, a korpus repliki niczym sie jakosciowo nie rozni od g36JG. Moglbym nawert stwierdzic, ze g36JG jest znacznie lepsze niz g36 CA. Dla mnie, po doswaidczeniach z replikami CA, to nic innego jak przereklamowana a przede wszystkim slono przeplacona tandeta. Co ty tak z ta KWA ciagle ? Robisz kryporeklame ?? Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Nie krypto reklamę, ta emka poprostu jest świetna. Quote Link to post Share on other sites
Akkenoth Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Kilka razy z niej dostałem :wink: IMO w tej cenie nie ma lepszej repliki. Chyba że ktoś od razu chce połowę bebechów wywalić, to rzeczywiście lepiej co innego... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts