_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Witajcie. Czy ktoś z was posiada SOF i byłby chętny na małe potyczki online ? :) Zakładam że na pewno wiele osób grało bo to w końcu jedna z najlepszych strzelanek FPS + dość realistyczna (co mnie osobiście urzekło, bo już miałem dość morodwania tych biednych i pokrzywdzonych kosmitów vel. mutantów :wink: ) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 A ktora czesc jesli mozna spytac? Quote Link to post Share on other sites
Rainbow Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Jeśli chodzi o Jedynke to jestem chętny 8) :) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Tez jestem za jedynka bo ladniej odpadaly konczyny :P ...w 2 juz bylo ciezej a to byl taki piekny atut tej gry :D Quote Link to post Share on other sites
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Share Posted January 11, 2005 Już odpowiadam :D Oczywiście chodzi mi o SOF I (jedynkę), wybaczcie że nie uwzględniłem tego przy pierwszym poście. Zatem jesteście chętni ? Może ktoś jeszcze ? Można zrobić najprostszy serwer na ktorym kazdy grałby pod pseudonimem z tutejszego forum. Co wy na to, kochani ? :lol: A co do rodzajów gry to względnie od upodobań..... ja przykładowo wręcz, kocham kocham grać na mapie "raven" (biuro Raven Software) w trybie DM :) Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 jedna z najlepszych strzelanek FPS :roll: :roll: :roll: nie podzielam Twojego zdania.... :roll: dla mnie na taki tytul zasluguja-MOH, COD itp.....ale SOf to gra typu RAMBO:Born to kill and never die :wink: Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 gralem raz po sieci i to wlasnie w ta mapke biurowa...hmm to teraz sie zastanawiam gdzie ja mam to swoje SOF...a wlasniepirat moze byc czy trzeba orginala? bo jesli piracka to ok moze sie skusze na granie o ile bende mial chwilke czasu. Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 dla mnie na taki tytul zasluguja-MOH No sorka ale MOH to tez po prostu wyzynanka i to jeszcze z kolesiami ktorzy sie mnoza bez konca i nawet krwi nie ma...tyle tylko ze ta gra ma klimat co ciezko powiedziec o SOF..ale tu nie ma co porownywac a klutnia o to jaka gra jest najlepsza na swiecie bedzie trwala cale zycie a i tak kazdy wie ze najlepszy jest Swat3 :P ..nie no spoko zartowalem,kazdy lubi to co lubi i trzeba to uszanowac Quote Link to post Share on other sites
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Share Posted January 11, 2005 Nowy > Kwestia gustu, wolę SOF. Po prostu. :) Ale tym tytułom wymienionym przez ciebie też nic nie brakuje. :) Zgedi> Z piratem to może być kłopot, chyba byś musiał sciagać skąds jakiegoś patcha. Nie mam pojecia skąd ani jakiego :cry: ..... ja mam oryginała, z cd-action (19,90) ...... wiec sobie hulam..... na tyle ile moge moze ktoś inny pomoze , bo ja słabo sie znam na takich sprawach jak "co zrobic zebym mogł grać na moim piracie online" :) Quote Link to post Share on other sites
Andrzej Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 hoaah ! Ja bym chętnie z Maniakami pogiercował :D , ale mam problem. Posiadam oryginała, wchodze w grę> Multiplayer> Join Server> Wpisuje nick i CD Key'a i wyskakuje mi: "WON Error! Verify failed (-1501). Please check your internet connection and that you have a valid CD Key." Nie wiem co zrobić :? Nie chce mnie połączyć z serwerem :( Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 "WON Error! Ale te dzisiejsze servery sie chamsko odzywaja :P A probowales sciagnac jakies pirackiego cd keya...smieszne troche zeby z orginalem miec problemy. Quote Link to post Share on other sites
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Share Posted January 11, 2005 Andrzeju, czy aby na pewno ??? Zainstaluj taki program "GameSpy" ..... jakoś współpracuje z SOF'em i wyszukuje momentalnie serwery gry. Multiplayer>refresh> (wybierasz z listy serwer ktory chcesz) join... ja nie wpisuje zadnego cd-key'a :? PS: zakładam ze mówimy ciągle o SOF :D 8O Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Jesli chodzi o programy do serkow to lepszy bedzie allseeyingeye czy jakos tak...nie trzebasie rejestrowac i jest stosunkowo prosty ja nie wpisuje zadnego cd-key'a nawet jak instalujesz? Quote Link to post Share on other sites
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Share Posted January 11, 2005 no ludzie, przy instalacji to oczywiste że tak..... :roll: ale nie kiedy chce wejść na serwer online :D Quote Link to post Share on other sites
Andrzej Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 _Silencer_ - jak masz SOFa z CDA to masz gold edition czy coś takiego, wiem, że jest to wersja lepsza, tylko nie wiem pod jakimi wzgledami. Znajomy takową ma, to moze wywale w p*** i zainstaluje SOFa jeszcze raz, ale z płyty z CDA. Może pomoże :D Zobaczymy... Jak juz bedzie ok to sie odezwe. Quote Link to post Share on other sites
Rainbow Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 To jak Panowie umawiamy się na jakiś termin i trzaskamy meczyka :D Quote Link to post Share on other sites
_SILENCER_ Posted January 11, 2005 Author Report Share Posted January 11, 2005 Panie Rainbow :D BEZAPELACYJNIE :D tylko poczekajmy na Andrzeja i Zgediego :D ..... a może przez ten czasu ktoś się nawinie jeszcze..... a umówić to sie umówimy tutaj :) może być ? :twisted: Quote Link to post Share on other sites
Rainbow Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Się zgadza :wink: :D Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 No a ja sie nie moge mojej plytki doszukac :( ..w sobote skocze do kumpla bo on chyba ma i wtedy sie zobaczy :) Quote Link to post Share on other sites
Andrzej Posted January 11, 2005 Report Share Posted January 11, 2005 Leave no man behind... :twisted: Nie czekajcie na mnie, jak juz bede mógł zagrać to sie odezwe, postaram jak najszybciej. Pozdrawiam Andrzej Quote Link to post Share on other sites
_SILENCER_ Posted January 14, 2005 Author Report Share Posted January 14, 2005 Jest ktoś chętny np. na niedzielę o 20:00 na meczyka w SOF :D ??? no panowie ? 8) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts