adimus Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Witam, Jestem tu nowy i mam do was następujące pytanie W asg chciałbym spróbować snajperstwa i proszę was o pomoc w wybraniu repliki snajpery w miarę nie drogiej(nie chce kupować drogiej bo dopiero zaczynam i nie wiem czy mi się spodoba) Z góry dziękuje adimus Link to post Share on other sites
rusone47 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Było już mnóstwo tego typu tematów , wystarczy poszukać i uświadomić sobie , że nie ma snajperki za grosze. A skoro jesteś nowy to odpuść sobie na jakiś czas snajperstwo. Link to post Share on other sites
Company Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Porządna broń szturmowa zastąpi ci snajperkę , bo za grosze dobrej nie znajdziesz ;) Link to post Share on other sites
pumbishon Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Zaraz, zaraz. Nikt nie napisał za ile. Była mowa o tym, że tanio. A co dla kogo jest tanio to my nie wiemy :D Też nie rozumiem dokładnie: spróbować "snajperstwa" czy spróbować airsoftu zaczynając od kupna snajperki? Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Kolega się nie określił. Są 2 warianty. 1.Zaczyna ASG: Nie kupuj snajperki. Kup AEGa, którego ew możesz lekko stuningować żeby strzelał dalej i celniej. Nie ma tanich snajperek. To znaczy są ale nie są nimi naprawdę. 2. To nie są jego początki ale chce spróbować snajperstwa: Poczytaj na forum. Jest mnóstwo tematów... na ten temat. Link to post Share on other sites
Recommended Posts