andrzejradek Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) Witam jestem zielony w sprawach ASG i dlatego proszę o radę . Mam do dyspozycjii 500zł . i chciałbym kupić replikę FAMAS(najbardziej mnie kręci) M4 albo AK47. Czytam forum wmasg-u wiem że to najtrwalsze polecane modele. :wink: - Który wybrać (konkretnie cena dane techniczne ,jakieś doświadczenia użytkowania tych broni) Edited October 3, 2010 by andrzejradek Quote Link to post Share on other sites
konri8 Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 Z najtrwalszych są jeszcze giety z JG. Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted October 3, 2010 Report Share Posted October 3, 2010 (edited) http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/210-opisy-i-informacje/ To poczytaj jeszcze trochę. Edited October 3, 2010 by Brenten Quote Link to post Share on other sites
eLMentos Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 jak do 500zł i jeden z najtrwalszych modeli to gieta tak jak konri8 wspomniał... ale osobiście odradzam zakup m4 do 500zł bo kupisz jakiś bubel - jak m4 to minimum 700zł Quote Link to post Share on other sites
czaja18 Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Mam famasa za CyberGun i powiem że jestem bardzo zadowolony. Nie ma co prawda powalającej ilości fps ale dzięki temu nadaje się również do budynków. Po wsadzeniu batki 9.6V ma już całkiem przyjemnego ROF-a. Dzięki temu że jest w układzie bullpup bardzo dobrze się nim manewruje w ciasnych miejscach. Osobiście planuję wymianę lufy na precke, gumku hop-up i zrobienie teflon-fixa. Co do jego wad to: -Lekko trzeszczące body -gwinty w plastiku wychodzą razem z wkrętami przy odkręcaniu -okropne przyrządy celownicze -utrudniony tuning ze względu na GB v.1 Oprócz niego mam jeszcze kałacha GFC ale jednak wolę famasa. Za 300zł można go już kupić jako używkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts