BULLTEX Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Witajcie mam cholerny problem z tymi stockami mianowicie, niewiem jak to zamontować do repliki dostałem jakieś 2 blaszki - każda ma 2 dziurki na sruby:) Gdyby ktos wiedział jak to zrobic lub wysłał foto jak to wygląda zamontowane od środka na czym sie to trzyma to byłbym wdzieczny :) Oorah ! Quote Link to post Share on other sites
baran19091994 Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 Kolego, a można dowiedzieć się gdzie je kupiłeś? aktualnie poszukuję takich z daremnym skutkiem... Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted June 2, 2012 Report Share Posted June 2, 2012 baran, only zagranica... przy dzisiejszym kursie dolara, odpuść sobie i zaczekaj aż cena USD spadnie, ja to się stanie od razu kupuje risy do mojego świnimi, także możemy zamówić razem ;) Quote Link to post Share on other sites
Then Posted September 19, 2012 Report Share Posted September 19, 2012 Stockowe okładziny bez risów montujesz bez żadnych blaszek, chyba, że chodzi o te takie malutkie, sprężynujące, które przykręcasz w miejscu pod gniazdem lufy. Potem łoże wsuwasz do przodu tak, żeby ząbek z przodu na środku wszedł w korpus nieopodal montażu do trójnogu/pojazdu, a potem zatrzaskujesz wpychając na siłę tylni ząbek łoża w miejsce prowadzące do tej sprężynującej blaszki, która de facto trzyma to łoże na miejscu. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted September 20, 2012 Report Share Posted September 20, 2012 Zauważyłeś, że odpowiadałeś na dwuletni post? :D Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted September 22, 2012 Report Share Posted September 22, 2012 Uroki tego, jaki burdel zrobili z działami :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts