tracer82 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Witam potrzebuje pomocy interesuje mnie TUNING L96A1 (MB 002) AGM Na wielu forach czytałem ze nie ma możliwosci tuningu ale wiem ze jednak jest taka możliwosć i są ludzie którzy pomagają niestety wiele nr gg czy fora sa juz nieaktualne i nie mam jak sie dowiedziec. Mianowicie mam takie pytanie : 1. Jaką sprezyne moge wsadzic ? 2. Lufe precyzyjna ? 3. Przy wymianie spręzyny i lufy musze wymieniac cos jeszce ? Odrazu mówie jesli ktos ma po mnie jezdzic ze wydalem forse w bloto ze to szmelc itp itd to niech nawet nie odpowiada Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Lufa- nie wiem. Reszta- pytaj tokarza. Wydałeś kasę na marne, bo zrobić cokolwiek z tą repliką jest ciężko. Link to post Share on other sites
PiVoSH Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Eeeeeeeeeeeeee... kolega się (za przeproszeniem) ****** na tuningu zna. Podstawa to gumka Hop-Up i teflon-fix, a nie sprężyna i precka. A tematów o L96 AGM jest w ... Nie przeklinaj Edited October 8, 2010 by szmerglu Link to post Share on other sites
johny13 Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Eeeeeeeeeeeeee... kolega się (za przeproszeniem) meski organ reprodukcyjny wymawiany w przyslowku* na tuningu zna. Podstawa to gumka Hop-Up i teflon-fix, a nie sprężyna i precka. A tematów o L96 AGM jest w ... Podstawa jest to abys uzywal porawnej polszczyzny a nie melenszczyzny ! Edited October 7, 2010 by johny13 Link to post Share on other sites
t0m3k Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/38195-l96a1-firmy-agm/ 3sekundy szukania Link to post Share on other sites
Recommended Posts