Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam potrzebuje pomocy interesuje mnie TUNING L96A1 (MB 002) AGM

Na wielu forach czytałem ze nie ma możliwosci tuningu ale wiem ze jednak jest taka możliwosć i są ludzie którzy pomagają niestety wiele nr gg czy fora sa juz nieaktualne i nie mam jak sie dowiedziec.

Mianowicie mam takie pytanie :

1. Jaką sprezyne moge wsadzic ?

2. Lufe precyzyjna ?

3. Przy wymianie spręzyny i lufy musze wymieniac cos jeszce ?

Odrazu mówie jesli ktos ma po mnie jezdzic ze wydalem forse w bloto ze to szmelc itp itd to niech nawet nie odpowiada

Jak nie jestes naprawde swietny w tuningu (a po pytaniach widac ze nie bardzo) to nie dasz rady sam.

Mozna wymienic lufe na precyzyjna ale wymaga to modyfikacji albo lufy albo zrobienia odpowiedniego elementu tak zeby standardowa precka tam pasowala (normalnie nie pasuje).

Zeby wymienic sprezyne na mocniejsza musialbys wzmocnic zespol spustu - nie slyszalem zeby ktos robil go do warriora agma.

Wlasciwie musialbys zrobic na frezarce lub CNC kopie elementow stockowych. Inaczej zmiana sprezyny - ryzyko ze padnie trigger i wogole juz nie postrzelasz.

Dodatkowo wymiana tloka i glowicy tloka - stockowe moga nie wytrzymac uderzen z wieksza sila. Tez random - ale tu nie wiem czy jakies dostepne elementy beda pasowac.

Wytlumacze ci to tak. Stuningowalem lekko liczac z setke replik aegow. Mam Warriora agm i go nie ruszam.

Raz go rozkrecilem i stwierdzilem ze szkoda zachodu. Zreszta w moim sprezyna sie zbila do 380 fps i jest fajny na spring party.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...