kruszak Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Witam ! Właśnie odebrałem moją replikę i mam problem. Podładowałem troszkę baterię i chciałem strzelić kilka razy a tu ni huhu. Mam wrażenie, że zacięła się kulka bo gdy podłączam magazynek i chcę strzelić to kulki nie lecą z lufy. Kiedy odłączyłem mag i pociągnąłem za spust to kulka wystrzeliła, ale w dół. Silnik działa, odgłosy wystrzałów też są, tylko jakby przytłumione. Czy te śrubki po bokach się odkręcają czy tak jak w innych tematach czytałem wybija się je młotkiem ? Quote Link to post Share on other sites
Pucu Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Jeśli nie pomoże regulacja hopa i czyszczenie lufy, a masz stokową komorę i gumkę to je wymień, bo te stockowe P&J to po prostu nie działają, albo blokują kulki. Miałem już 3 takie przypadki z tymi komorami/gumkami. Quote Link to post Share on other sites
kruszak Posted October 11, 2010 Author Report Share Posted October 11, 2010 Czy regulacja hopa to jest to małe białe pokrętło pod klapką która się otwiera po pociągnięciu za ruchomą część pod pod rączką transportową ? Jeżeli tak to w która stronę je kręcić, robić to metodą prób i błędów ? Quote Link to post Share on other sites
benizo Posted October 11, 2010 Report Share Posted October 11, 2010 Kirie Elejson... :bialaflaga: Proszę cię zapoznaj się chociaż z ulotką którą pewnie miałeś w kartonie... Bo gdzie jest HU powinieneś wiedzieć, wiesz gdzie jest bezpiecznik i spust ? Quote Link to post Share on other sites
kruszak Posted October 12, 2010 Author Report Share Posted October 12, 2010 Nie mam, bo jest to używana replika. Nie wiem czy go rozkładać i zobaczyć na własną rękę co się dzieje czy kłócić się z gościem i żądać zwrotu kasy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts