Vault13 Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Witam Chciałbym kupić replikę thompsona, jednakże znalazłem tylko jedna oferte na moją kieszeń. Jest to replika thompsona za 300 zł. Posiada 300 fp Jest z zewnatrz full plastik, ale mi to akurat nie przeszkadza. Chodzi o to ze szkielet gb (w tym thompsonie v.6) bo jest wykonany z abs-u, a reszta podzespołów (silnik, zębatki itp.) jest jak w normalnych cymach. Pytania: a) czy opłaca sie to kupowac? czy ktos ma tą replikę? b) czy po kupnie opłaca się wymieniac szkielet na metal? i gdzie mozna dostać szkielet gb v.6? c) ile by taka wymiana szkieletu kosztowała? Niestety mam replike mp5 od ca ale szkielet gb pekł i replika na złom praktycznie bo nowego szkieletu gb v2 nie da sie w tej chwili dostac, wiec musze kupic nowego PM-a bo potrzebuje broni tego typu (elektryk z małą mocą do budynków). czy jest gdzies jeszcze sklep/miejsce/hurtownia gdzie można dostać taki szkielet w cenie nie przekraczającej 200 zł? za info z góry dzięki, choć mało na nie licze bo pytałem już chyba wszedzie :) Quote Link to post Share on other sites
pmsniper Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 No to chyba raczej słabo szukałeś tego szkieletu gb http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_215_128_159&products_id=1342&name=CA_Gearbox_V.2_Wzmocniony Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts