tolo59 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Cześć, sorry że wam znowu " truje ". Dzisiaj strzelałem sobie z mojej m4a1 z G&P i po strzelaniu został mi jeden pełny Mid cap i chciałbym go opróżnić, żeby nie uszkodzić sprężyny i tu pojawia się problem, bo mid cap z Classic Army nie posiada takiego zwalniacza jak np. magazynek z G&P. Nie mogę też wystrzelić tych kulek, bo replikę oddałem na przegląd. W jaki sposób wydostać te kulki :)? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Mimrod Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Poprostu naciśnij płaskim śrubokrętem na plastykowy element przytrzymujący kulki, to wypadną. Uważaj bo mogą lecieć jak szalone. Quote Link to post Share on other sites
tolo59 Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 "tu pojawia się problem, bo mid cap z Classic Army nie posiada takiego zwalniacza jak np. magazynek z G&P." Jak napisałem u góry w CA nie ma czegoś takiego. Quote Link to post Share on other sites
tolo59 Posted October 15, 2010 Author Report Share Posted October 15, 2010 OK, dzięki za pomoc. Problem rozwiązałem wczoraj wieczorem, co prawdaż rozkręciłem magazynek na części pierwsze, ale się udało. Temat do usunięcia. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Mimrod Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Chodziło mi o użycie częsci zaznaczonej na czerwono, ta w żółtej obwódce tylko ułatwia sprawę, ale oczywiście można obejść się bez niej. :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts