Phopos Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Witam! Mam drobny problem z moim M4 D|BOYS. W trybie auto co 3-10 strzałów zdarzają sie podwójne. Najpierw słychać przygłuszony strzał ale nie leci kulka a następny jest podwójny. Myślę że to wina gumki hop up. Choć gdy problemy się zaczęły karabinek miał przebieg zaledwie 2500 BBs. dodatkowo zauważyłem że rozrzut jest ogromny: na 35m skupienie jakieś 30cm!!!! Może wiecie co może być tego powodem? Planuje zakupić lepszą gumkę hop-up i lufę precyzyjną ale nie wiem czy to coś da. Z góry dzięki za odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Złóż jeszcze raz zespół komory hop-up. Pewnie gumka się podwinęła i takie są efekty. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Phopos Posted October 18, 2010 Author Report Share Posted October 18, 2010 Niestety to nie to.. rozkręciłem go i wszystko było w porządku, ale problem pozostał. Quote Link to post Share on other sites
Guest konrad2271 Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Próbowałeś na innych kulkach? Moje pj4a1 nie trawi np guarderów i gunfire'rów. A P&J, G&P i madbule latają jak należy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts