Krepel Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Witam, piszę do Was, ponieważ już mnie krew zalewa. Pokrótce przedstawię co siedzi w środku i chronologiczny przebieg zdarzeń. Środek: Nowy szkielet Classic Army (czarny) Po tuningu lvl. 1 w asgshopie (tj. prowadnica, sprężyna, głowica cylindra, cylinder i chyba dysza). Niedawno dokupiłem spust firmy Ultimate, ponieważ w starym odłamał się kawałeczek i już nie odbijał. Reszta stockowa. Przebieg zdarzeń: -Zakupiłem nowy spust, po zamontowaniu i podłączeniu replika strzelała cały czas. -Wygiąłem blaszki w gb, gdzie pomiędzy nie wchodzi trzecia, co poskutkowało, lecz nie miałem semi i spust trzeba było docisnąć do końca. -Wczoraj rozebrałem replikę, gdyż kolega chce ją ode mnie kupić i prosił, bym zniwelował dociskanie spustu do końca, aby strzelić. -W środeczku wszystko ładnie, wymieniłem te blaszki, złożyłem wszystko do kupy. -Po podłączeniu silnika już w body na ciągłym nie było żadnych problemów, po przesmarowaniu i przeglądzie polepszył się nawet ROF, lecz gdy przełączyłem na semi replika oddała tylko jeden strzał i już nie było żadnej reakcji. Jako, że była godzina 23.30 zaniechałem dalszych prób, bo jednak rano trzeba wstać. -Dziś składałem replikę 3 razy i dalej to samo, krew mnie zalewa i proszę Was o radę/znalezienie problemu. Forma mojego posta może się niektórym wydać śmieszna, lecz napisałem to mając na myśli jak najlepsze i czytelne przedstawienie problemu. Z góry dziękuję i pozdrawiam, Krepel. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 Sprawdź przerywacz powiedz na jakiej zasadzie ustawiałeś styki. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Krepel Posted October 21, 2010 Author Report Share Posted October 21, 2010 Przełożyłem gearbox do M4, a co się z tym wiąże wymieniłem na razie okablowanie z kostką, płytkę selektora spust i tak jak mówiłeś przerywacz. Wszystko śmiga, tylko docelowo ma on być jednak w MP5. W niedzielę jest strzelanka, więc po niej znowu będę kombinował. Dzięki za podpowiedź, Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts