giena Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Witam, Kolega pragnie sprzedać mi swojego używanego kałaszka w bardzo dobrym stanie, kupił go rok temu, ale jego przebieg nie jest zbyt duży. Nic nie było wymieniane, jedynie nowa bateria firefoxa.Dorzuca mi do samej repliki 2x magi hi-capy na 500 kulek oraz ładownicę do AK. Woła za niego 370-390 zł. I tu pytanie - czy warto? Ps. To nie będzie moja pierwsza replika. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 (edited) cena jak na dzisiejszy stan magazynów jest całkiem okazyjna. Jak go dobrze znasz i możesz z nim dogadać się nawet w sprawie gdy coś się zepsuje to bym brał :P a jak znałbym tego kolegę to wiedziałbym, jak traktował tą replikę. ps. jaką ładowarką ładował firefoxa? Edited October 24, 2010 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
Odol Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 Zachowujesz się jak by to miała być twoja pierwsza replika. Jak mamy na odległość powiedzieć Ci czy warto tyle za nią dać? Może i warto a może i nie. Nie wiadomo jaki jest stan w środku. Pomimo małego przebiegu nie zawsze musi wszystko wyglądać tam pięknie. Quote Link to post Share on other sites
giena Posted October 25, 2010 Author Report Share Posted October 25, 2010 (edited) Odol Czy to znaczy, że mogę nie prosić o poradę? ;] t0m3k Dzia za wyczerpującą wypowiedź. :) Edited October 25, 2010 by giena Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts