jendrek90 Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Chciałbym zorientować się jaki by był koszt naprawy: -selektor ognia -zamontowanie tej części ruchomej, która umożliwia wpięcie magazynka, chodzi o to że ten bolec-pin wypadł i częśc metalowa wraz tą sprężynką się rozpadła(ale posiadam je lecz nie potrafię skręcić) -gniazdo magazynka, miejsce w które wpina się górną część magazynka, tzn nie da się go wpiąć. Na początku magazynek wchodził ale nie dopinał się do końca, w trakcie strzelania, żeby podawał kulku musiałem go dociaskać. Po jakims czasie nie dało się już wcale do podpiąć. Czy ktoś wie jaki byłby koszt samych części bez robocizny? Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 z częsciami może być poważny problem. proponował bym oddać do jakiegoś serwisu, tam juz sie znają więc częsci zdobędą, ale z tego co piszesz bez stówy się nie obejdzie. PS. jest jescze opcja ze znajdziesz jakiegoś uszkodzonego kałacha cymy (cm.028) wtedy kupujesz za grosze i na części. napewno by pasowały bo te repliki są prawie identyczne. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 (edited) Na twoim miejscu wysłał bym to do krakmanów , a co do selektora , to sam możesz wymienić , najczęściej wyrabiają się, mi też się wyrobił , weź popatrz na allegro selektor z przesyłką około 30-40 zł góra (nowy) a ta część ruchoma kosztuje około 10 zł , używane a nowe góra 25 zł z przesyłką licz że 25-30 zł , więc wszystko wyniesie Cię około 100 zł , tylko nie wiem jak z tym gniazdem do maga , nie mam pojęcia ;/ W razie czego pisz na priv . Pozdrawiam Edited December 19, 2010 by CzoRtt Quote Link to post Share on other sites
leksi0r Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 co do maga który nie wchodzi i nie podaje kulek to może sprawdź czy śrubki się nie odkręciły (przy body, w slocie od maga), i dokręć je mocno ale nie tak mocno by pękło body jak mi :D to powinno zadziałać Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts