dobry_mudzyn_z_afryka Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Cześć. Ma ktoś z Was do sprzedania lub wie gdzie można kupić tą małą sprężynkę od bolt catcha, dzięki, której osłona cylindra zostaje w tylnym położeniu? Ewentualnie mogą być wszelkiego rodzaju zamienniki. Moja się ułamała i koniecznie muszę kupić drugą ;) Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Poszukaj w komisie to może znajdziesz. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 W komisie nic nie znalazłem :( Ta sprężynka jest taka sama co w innych replikach M4 dowolnej firmy? Może da się ją podmienić jakąś sprężynką np. od pistoletu gazowego? Chodzi o to żeby była to sprężyna w kształcie okręgu a nie takim jak główna w AEGu. Oczywiście musi być dosyć mała. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 Odkopuję temat. Krakmani mają ten element co trzyma osłonę w tylnym położeniu tyle, że w zestawie z nim nie ma sprężyny :/ http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_czesci_metalowe/stalowy_zaczep_suwadla_do_serii_m4_shs-2345.html Może ktoś z Was widział kiedyś przypadkiem pasującą sprężynkę do tego? Szukam cały czas i nigdzie nie mogę znaleźć :/ Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted December 30, 2010 Report Share Posted December 30, 2010 Sprężynki poszukaj w jakimś budowlanym czy innym tym podobnym sklepie. Też miałem kiedyś problem ze znalezieniem sprężynki i akurat znalazłem w takim sklepie ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts