Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam od niedawna mam m4a1 AGM do tej pory karabin spisywał się świetnie ale dzisiaj zaczął strzelać na trybie pojedynczym (2-4) kulkami na raz a na auto jeszcze gorzej. Wie ktoś co to może być ja sam boję się rozkręcać. Za niedługo dokupię sobie preckę z gumka, tłok oraz cylinder i nie mam pojęcia czy z powyższego powodu nie będę musiał czegoś jeszcze wymieniać proszę o szybką odp.

P.S. Jakiej firmy polecali byście powyżej wymienione części mam na nie ok 400 wszystko chcę zakupić na gun fire.

Edited by ziomus1112

Witam od niedawna mam m4a1 AGM do tej pory karabin spisywał się świetnie ale dzisiaj zaczął strzelać na trybie pojedynczym (2-4) kulkami na raz a na auto jeszcze gorzej. Wie ktoś co to może być ja sam boję się rozkręcać. Za niedługo dokupię sobie preckę z gumka, tłok oraz cylinder i nie mam pojęcia czy z powyższego powodu nie będę musiał czegoś jeszcze wymieniać proszę o szybką odp.

P.S. Jakiej firmy polecali byście powyżej wymienione części mam na nie ok 400 wszystko chcę zakupić na gun fire.

Najprawdopodobniej gumka HU się skończyła, co do sklepu to wszystko zależy od części jakie chcesz kupić. Są lepsze sklepy niż GF który jak dla mnie jest trochę ubogi w części wewnętrzne do naszych armatek.

Polecam ci zestaw Bore up Guardera i do tego komora KA. Nie wiem jak w AGM ale u mnie w PJ po założeniu BU okazało się, że dysza jest krótsza od stockowej i konieczna była wymiana komory na KA. W takim zestawie wszystko u mnie jest szczelne, więc polecam. Jeśli chodzi o lufę to ja używam MadBulla. Jest tania i całkiem nieźle się sprawuje. Z odległości 60 m trafiam w blachę 50x70cm(lufa 550mm, M16). Niestety każdy ma inne doświadczenia z tymi lufami więc wybór jest dość trudny.

Edited by Lupuss