Ru-D Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 A wiec, tak jak w temacie. Probowal ktos moze taki montaz? Albo moze wiecie, czy bedzie trzeba cos zmianiac, pilowac? I czy ewentualnie latwiej bylo by zamontowac caly przod od HK416 (lufe zewnetrzna i chwyt), niz sam chwyt? Quote Link to post Share on other sites
spartanaqa Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Będzie sporo kombinowania z tym frontem, bo jest on wyższy od body emki - generalnie najłatwiej byłoby wymienić upper + front, chociaż nie wiem czy lower od Mki i upper od hk idealnie by pasowały (w ostrych pasują) - to pytanie zostawiam osobom które coś w tym kierunku robiły :) Edited November 1, 2010 by screw Quote Link to post Share on other sites
sebBo21 Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Ja robiłem to samo w ICS-ie. Zmieniłem cały front (ris,lufa itp.) ,bo nie chciałem bawić się z muszką. Szynę Ris Z Uppera wziąłem ,ale trzeba było wiercić i powiększać otwory. Kolba też po szlifowani wlazła. W froncie też sporo szlifowania ,ale jakoś pasuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts