Strzelec903 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 (edited) Witam. Jak w temacie potrzebuje pomocy przy rozebraniu mojej sniperki mp001(bardziej przy ponownym zlozeniu :]) Rownierz chcialbym zapytac sie kogos doswiadczonego o wymiane gumki hop up oraz sprezyny w tej replice. Nie jest to moja najlepsza replika, ale obiecalem bratu ze ja naprawie i mu dam, wiec chcialbym uniknac postow takich jak(zainwestuj w nowa replike :d) Dziekuje za wszelkie odpowiedzi. (Przepraszam za brak polskich liter i ewentualne bledy ortograficzne). Edited November 4, 2010 by Strzelec903 Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Rownierz chcialbym zapytac sie kogos doswiadczonego o wymiane gumki hop up oraz sprezyny w tej replice. Nawet jak rozłożysz "komorę HU" to i tak nie wstawisz tam żadnej nowej gumki, gdyż nie ma - nie produkują. Sprężynę to sobie możesz wyjąć i rozciągnąć... albo zainwestować +/- 500zł w kupno tłoka, prowadnicy i sprężyny max m140... Co do złożenia, to co masz na myśli ? Body, spust, cylinder ? Quote Link to post Share on other sites
Gasparzinho Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 O ile mnie pamięć nie myli, to gumka hop-up była kompatybilna z taką, jaką mamy w hi-capie np taką http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_161_308&products_id=5510&name=King_Arms_-_Gumka_HopUp_-_VSR,_Marui_G17,_HiCapa,_1911,_P226 Z resztą jak mi się zachce, to sprawdzę jeszcze dokładnie, bo mam obie repliki u siebie. Quote Link to post Share on other sites
Strzelec903 Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Dzieki za jaka kolwiek odpowiedz. Mowiac zlozenie chodzilo mi o ponowne zlozenie repliki(po rozebraniu) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts