Hidan Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 (edited) Witam. Udało mi się znaleźć na allegro MPL TM za okazyjną cenę 125 zł. Chciałbym o wypowiedź na temat tej repliki, czytałem temat, ale nie ma tam dokładnych informacji. Chodzi mi o: -czy opłaca się za 125 zł? -Jaki ma zasięg? -Wytrzymałość, ile pożyło -Realizm (waga, trademarki) -Materiał z którego jest Oto link: http://allegro.pl/walther-mpl-tm-i1290501233.html Zostało 10 minut, zegar tyka.. EDIT: Nie wyrobiłem się, bo zapomniałem hasła do allegro. Temat do wywalenia, dziękuję andyssowi i siannko Edited November 7, 2010 by Hidan Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 w sumie - dlaczego nie. Za taką cenę kupisz nowego springa TM pistolet,ale ostatnio nie ma nigdzie chyba. Ja bym brał. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Kupuj TM to jedna z najlepszych firm robiących springi, a w dodatku będziesz jednym z nielicznych posiadaczy tego pm'a Quote Link to post Share on other sites
Hidan Posted November 9, 2010 Author Report Share Posted November 9, 2010 Kupuj TM to jedna z najlepszych firm robiących springi, a w dodatku będziesz jednym z nielicznych posiadaczy tego pm'a Udało mi się znaleźć ostatnią sztukę za 150 zł w którymś ze sklepów (nie powiem którym ;)) Wiem, że są dobrzy, bo pomimo tego, że mam M93 STTi dalej używam ich Glocka 17 na zapasową. No i miły dla oka na półce, zwłaszcza że nadchodzi Black Ops, w któym pojawia się nasz MPL, poza tym mam dosyć tych MP5, M4.. Coś oryginalnego dobra rzecz. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts