Matis09 Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 Witam. Dzisiaj przyszła mi replika karabinu g3 rifle ras. Wsyp kulek do lufy nie pobiera kulek, zdaję się że zamek jest przesunięty. Jak dokonać naprawy? Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted November 10, 2010 Report Share Posted November 10, 2010 (edited) podkręcić zębatke na spodzie magazynka :P Edited November 10, 2010 by t0m3k Quote Link to post Share on other sites
Matis09 Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Bardzo śmieszne... Mam wrażenie jakby lufa była przesunięta w tył o 0,5cm. Jak ją przesunąć?? Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Nie podałeś szczegółów więc nie dziw się że dostałeś głupią odpowiedź. Musisz zdjąć front gripa, odkręcić uchwyt lufy zewnętrznej i sprawdzić czy tam jest coś nie tak. Bez dokładnego opisu więcej Ci nie pomogę. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam.Dzisiaj przyszła mi replika karabinu g3 rifle ras. Wsyp kulek do lufy nie pobiera kulek, zdaję się że zamek jest przesunięty. Jak dokonać naprawy? Nie bardzo rozumiem. Jaki wsyp do lufy nie pobiera kulek? Masz na myśli komorę HU? I o jaki zamek Ci chodzi?? Quote Link to post Share on other sites
Wolfran Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Chodzi mu pewnie o komorę, a ten zamek to zapewne dysza :happy: wsyp kulki do maga podkręć i naciśnij na spust wtedy zobacz czy nie podaje. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 wyjmij magazynek, obróć replikę do góry nogami i spójrz w taką szyjkę (zwaną też komorą hop-up) co do niej wchodzą kulki i zobacz czy coś tam nie wystaje - lufa, dysza Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts