Faith Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam, Mam pewien mały problem. Otóż w cymie o.28 w wersji Tactical. Miejsce na baterie znajduje się tam pod zamkiem. Mieści się tam ledwo co bateria 8.4 Stockowa. O zamontowaniu 8.4 Firefoxa można już zapomnieć a ja zamierzam zakupić sobie 9.6 . Gdyby ktoś z was wiedział jak mogę zwiększyć to miejsce żeby zamontować tam większą baterię to prosił bym o jakieś informacje. W ostateczności zastanawiałem się czy może nie kupić stałej kolby, ponieważ ta kolba teleskopowa trochę nijak pasuje do AK. Z tym, że nie jestem pewien czy ten zaczep będzie tam pasował. Quote Link to post Share on other sites
majkiki Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 możesz odwalić ten plastik tam to zdobędziesz troche miejsca... albo przeżuć się na kolbe stałą ;P przy okazji wymień body na full metal Quote Link to post Share on other sites
Faith Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 Problem w tym, że nie mieści mi się ona na długość. Jakieś propozycje? Może dało by rade wymienić jakoś tą podstawę szczerbinki ? Quote Link to post Share on other sites
majkiki Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 cyma to raczej jedna z tych replik do których oprócz metalowego body i kolby nic innego nie uświadczysz... ale ja nie wiem... ja tu tylko sprzątam x) a chodziło mi o ten plastik co trzyma baterie żeby nie latała... ten taki odstający na samym tyle... no wiesz :happy: jak to odłamiesz too moooże znajdzie się miejsce na jeszcze jedno ogniwo Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts