Drzekaz Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam. Niedawno kupiłem universal emke z icsa. Trochę sobie postrzelałem, jak skończyłem to po oddaniu kilku suchych strzałów wcisnąłem zwalniacz sprężyny. Trochę później otworzyłem replikę żeby zobaczyć jak to wygląda w środku, lecz gdy chciałem złożyć ją z powrotem tą czarną część z górnej połówki gearboxa blokuje tą część na zębatce. -> Przekręciłem zębatkę tak żeby weszła ta część, ale gdy strzelam (co było do przewidzenia) zębatka blokuje się na tej częsci. Co zrobić żeby replika normalnie strzelała, dam rade zrobic to sam ( nie jestem za bardzo zaawansowany w tych sprawach), czy oddać to na gwarancję/serwis ? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
szumitek Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Baterię ładowałeś? Quote Link to post Share on other sites
Drzekaz Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 (edited) Coś chyba w nich jeszcze jest bo jak "łamie" replikę i wciskam spust to zębatki kręcą się normalnie. Edited November 11, 2010 by Drzekaz Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) 1. Ustan kolo zebate tak aby byla ta bezzebna czescia do gory. Aby to uczynic : - ustaw selektro ognia na single fire - przykryj dlonia kola zebate aby nie pryskalo smarem - naciskasz tak dlugo spust az sie nie ustawi 2. Wkladasz gorna czesc GB, montujesz, skladasz, wciskacz czopa, sprawdzasz na pojednyczym czy dziala. Na przyszlosc - najpierw ktorka seria, potem 1-2 pojedynce, pozniej zwalniasz sprezyne i wtedy mozesz lamac replike,aby dostac sie do GB. Edited November 12, 2010 by johny13 Quote Link to post Share on other sites
Drzekaz Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Dzięki już wszystko działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts