pawsong Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Witam. Chciałbym kupić gogle z aktywną wentylacją. Czytałem trochę o ESS'ach, super gogle ale poważna cena. Znalazłem natomiast wierną kopię, tak myślę, tańszą o ponad połowę, a mianowicie EA Gear Turbo Fan http://shop.ehobbyasia.com/combat-gears/goggles-glasses/ea-gear-turbo-fan-dl-goggle-set-tan.html wyglądają jak ESS'y mają wentylator jak ESS'y, włącznik jak ESS'y nawet pokrowiec, ale.... czy rzeczywiście działają tak jak ESS'y?? Może ktoś nabył już ten produkt i mógłby mi go polecić bądź też odradzić. Z góry dzięki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Pytaniem nie jest czy działają jak ESSy, tylko czy chronią oczy jak oryginalne NVG. Za tą kasę osobiście kupiłbym normalne ESS NVG, a po pewnym czasie pobawił się w robienie wiatraczków. Oczu nie wymienisz... Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Po co dorabiac wiatraczek, skoro mozna sobie szybke przetestowac, a jesli peknie to po prostu kupic nowa od ESS Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts