sebBo21 Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Witam, chcę kupić oporządzenie do pantery rip stop tylko nie wiem co wybrać. Spotykam się z różnymi opiniami ,że Miwo Praszka ma gorsz szycia od Lublińca i Specopsa ,a inni znów twierdzą ,że ten producent w niczym nie ustępuje. Skusiłbym się na Specopsa ,ale straszny problem jest trafić sklep z jego produktami, gdzie mogę to dostać ,ponieważ szukałem ,ale większość niedostępna. Prosiłbym żeby użytkownicy lub osoby mające wiedzę na temat poradziły co wybrać itp. Moje wymagania co do produktu to Cordura Wz.93, paso-szelki lub lekka kamizelka (Molle), ładownice (w tym cargo itp.) Czy między tymi producentami jest taka różnica w wykonaniu jak w cenie? Link to post Share on other sites
Sting Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 Miwo ma bdb produkty, ale nie bierz niczego w cordurze, bo równo się zdziwisz na widok koloru. Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted November 15, 2010 Report Share Posted November 15, 2010 A może po prostu warto przeczytać odpowiednie wątki i samemu wyciągnąć wnioski? Link to post Share on other sites
Recommended Posts