JonasCell Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Już od dawna mam zamiar dokupić kolimator do mojej cymki. Jednak górna szyna odpada z powodu body z plastiku. Ostatnio w ofercie taiwangunu znalazło się takie coś: http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_montaze_szyny_montazowe/montaz_z_szyna_ris_do_replik_serii_ak_shs-2335.html I tu moje pytanie czy będe w stanie założyć na to jakiś kolimator i w miarę dać rady go używać? Wiem że musi być na niskim montażu. Z góry dziękuje :) Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Poto ta szyna jest, na zdjęciach mosz tam kolimator na nich. Poszukej na specu będą jakieś kolimatorki. Quote Link to post Share on other sites
JonasCell Posted November 25, 2010 Author Report Share Posted November 25, 2010 Zastanawia mnie czy kolimator zamknięty będzie używalny - przypinał tak już ktoś? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts