brader Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Witam. Chciałbym spytać o ile zwiększy się moc i zasięg repliki G&P M4 Commando po zamontowaniu: -sprężyny M140 -boreupa SYSTEMY taki jak ten :) Mile widziane komentarze i rady ;) ;) Quote Link to post Share on other sites
brader Posted November 27, 2010 Author Report Share Posted November 27, 2010 No i czy replika dobrze to wytrzyma ?:) Wiem że G&P sie dobrze tunninguje i ze ma bardzo mocno części w srodku Quote Link to post Share on other sites
101Executor Posted December 16, 2010 Report Share Posted December 16, 2010 (edited) Ja planuję zakup G&P m4 w wersji commando. Cena jest w miarę - 470 zł około. - Podstawa Bore up Systemy - 270 zł M140 Guarder - 60 zł Gumka hu Guarder - 25 zł Lufa precyzyjna Madbull 6.1 mm - 129 zł Tłok i śróby - po zużyciu stocku - ja wybieram Systeme lub Guarder. BOYI - DBOYS - Konwersja do M4 - RIS - 160 zł - używa ktoś? Nie wiem czy różnica między tym, a markowym risem jest znaczna. G&P - Granatnik M203 QD Short M4 - cena 209 zł. ACOG - tu muszę poszukać dobrej firmy. Magazynki Kolba SF Big Dragon - 89zł Generalnie chodzi o kupno najtańszej repliki i sukcesywną wymianę części. Ceny - większość - z zagranicznych serwisów. Różnica jest ogromna. Granatnik na polskiej stronie kosztował 500 zł chyba! Karabin koło 1000. To chyba wszystko. Sugestie i opinie mile widziane. Edited December 16, 2010 by 101Executor Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts