JaiLpl Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 (edited) Witam. Co byście mi doradzili do 350 zł. Musi to być gaziak, nie musi być bb, najlepiej aby był metalowy i zbliżony do realnej wagi :) Najbardziej podobają mi się glocki, colty 1911 oraz Sigi ale jestem otwarty na propozycje :) Edited November 29, 2010 by JaiLpl Quote Link to post Share on other sites
Syriuszzabujca Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 Jakiś czas temu w komiśie były Colty za 250 zł :) nowe :) Kurde niestety nie pamiętam już jaka to była firma...:( Quote Link to post Share on other sites
Olek96 Posted December 2, 2010 Report Share Posted December 2, 2010 (edited) Ty nie pytasz o broń boczną dla snajpera, ty pytasz o najzwyklejszą w świecie broń boczną (patrząc na podane przez Ciebie modele) ;) Do 350zł można dostać produkty Cyberguna (to są na 99% repliki KWC z pudełkiem CG), np. Colt Special Combat Government (ok.200zł). Tylko ja Ci radzę, za nic nie pakuj się w Desert Eagle'y. Może i jest duży, jest lans na strzelankach, ale jak przyjdzie do akcji to w kaburze udowej jest niewygodny. Edited December 2, 2010 by Olek96 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts