Kerand Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Czołem Mam problem z repliką mp5 CA , dokładniej zacina się i słychać nie wiem coś jak zgrzytanie , jakby się blokowała. Zaczęło się od przerwania kabla zasilania przy wtyczce do baterii , po zlutowaniu go replika strzelała chwilę , po czym blok.Po dociśnięciu kabla itd. to samo : strzela 5 min bez problemów i przestaje.Dodam,iż w momencie , gdy nie blokuje , miejsce lutowania się nagrzewa.Problem jest od 3 dni.Jestem 2 właścicielem , kontakt z 1 nawiąże dopiero po świętach , z powodu jego wyjazdu więc liczę na waszą pomoc , bo w przyszłą sobotę mam dość ważną strzelanke :icon_neutral: Nie wiem czy to ważne , ale bateria 8.4 1200 mAh z intelecta. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 a może raczej nie zgrzytanie tylko jakby skwierczenie? wymień kabel, może pomoże :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts